Selecteer een pagina

Offerte aanvragen

Brandveilighout.nl kent de belangrijke leveranciers van hout en ook de beste leveranciers op het gebied van brandvertragers. Door deze unieke combinatie zijn wij in staat om altijd de beste prijs – kwaliteit verhouding aan te bieden.

Of het nu gaat om de levering van hout, de levering van brandvertragers zodat je het zelf kan behandelen of het uitbesteden van het werk (brandvertragend behandelen) aan een gespecialiseerde partner. Brandveilighout.nl geeft je altijd – gratis en vrijblijvend – een goed en betrouwbaar advies.

Hoe gaan we te werk?
Wanneer je ons jouw wensen doorgeeft, bekijken wij eerst welke oplossing het meest geschikt is om te voldoen aan jouw wensen. Daarna vragen wij bij verschillende leveranciers prijzen aan voor jouw project. Deze prijzen zijn vaak aanzienlijk voordeliger, als wanneer jijzelf rechtstreeks contact zoekt vanwege de grotere volumes op jaarbasis welke via brandveilighout.nl worden ingekocht. Meestal zijn wij binnen 24 uur na ontvangt van jouw specificaties in staat om een hele scherpe aanbieding te doen.

Offerte aanvragen?
Kies uit onderstaande opties:

  • Offerte voor de levering van hout
  • Offerte voor de levering van brandvertragers
  • Offerte om hout brandvertragend te laten maken
  • Contact!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.